І знов про головне: тренінги з першої домедичної допомоги

„Корисні знання для кожної людини” – під таким гаслом вийшла стаття в корпоративній газеті DCH STEEL про домедичні тренінги на Дніпропетровщині.

Вже третій місяць поспіль Дніпропетровська обласна рада та ГО „ЖІНКИ плюс” проводять онлайн тренінги з першої домедичної допомоги.

Вже проведено більше 20 тренінгів для понад 2000 осіб.
Серед учасників: працівники освіти, соціальної сфери, культури, туризму, спорту й соціального захисту, студенти ВНЗ та коледжів, волонтери, працівники ДМЗ та рудника Суха Балка, представники територіальних громад Дніпропетровської області тощо.

Команда наших експертів-тренерів:
Владислав Денисенко, ортопед-травматолог КП „Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня” ДОР”, лікар КП „Спеціалізований медико-реабілітаційний центр для дітей та підлітків” ДОР”;
Лідія Дукач, директорка КП „Дніпропетровський центр спортивної медицини” ДОР”;
Тетяна Канчура, лікарка-анестезіолог КП „Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова” ДОР”, тренерка з надання першої домедичної та тактичної допомоги.
Чорна Наталія, заступник директора КП „Обласний центр громадського здоров’я” ДОР”;
Корягін Юрій, завідувач відділу методичної роботи та планування КП „Обласний центр громадського здоров’я” ДОР”;
Дар’я Лаврущенко, студентка Дніпропетровського медичного університету, інструктурка з домедичної допомоги та тактичної медицини, працівниця відділення реанімації та інтенсивної терапії Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова.

Тренінг з питань домедичної допомоги можете прослухати за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=klJgpyMVL3s

Важливість таких курсів важко переоцінити. Від своєчасного і правильного надання першої домедичної допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, але і життя постраждалого.