УВАГА! КОНКУРС КАЗОК!

Громадська організація “ЖІНКИ плюс” спільно з КП “представництво Придніпров’я” ДОР оголосили конкурс на кращу казку для читачів молодшого шкільного віку.
Чекаємо ваші ілюстровані казки до 10 травня:
Умови участі
1. Для участі у Конкурсі приймаються казки з ілюстраціями для читачів молодшого шкільного віку, написані у віршах чи у прозі українською мовою.
2. Твори мають бути присвяченими темі дружби.
3. Казки мають бути оригінальними і такими, що не публікувалися раніше. Роботи, у яких простежується плагіат чи запозиченість окремих фрагментів твору, участі у конкурсі не беруть.
4. Наприкінці твору необхідно позначити ім’я та прізвище автора твору та автора малюнків.
5. Обсяг казкового твору: до 3-х сторінок. Шрифт Times New Roman, інтервал –1,5, кегель 14, поля: верхнє, нижнє, ліве, праве – 20 мм, текстовий редактор Word for Windows). Назва файлів має бути підписана відповідно до прізвища учасника Конкурсу (наприклад: Іваненко_Казка; Іваненко_Заявка)
6. До участі у конкурсі не допускаються казки, які містять ненормативну лексику, елементи агресії, екстремізму, насилля, дискримінації за статевою, національною, будь-якою іншою ознакою.
7. Один автор може надіслати лише одну казку.
8. Надісланий на конкурс твір має супроводжуватися не більше ніж трьома ілюстраціями, виконаними будь-якою технікою (акварель, масло, графіка, пастель, тощо), що відповідають змісту казки.
9. Ілюстрація має бути виконаною на щільному папері форматом А4 або у форматах: JPG, CDR, PDF, дозвіл растових малюнків має бути не менше 300 dpi. Ім’я, прізвище, вік автор, контактний телефон та назва твору, до якого робилася ілюстрація, мають бути розміщені на зворотному боці малюнку. Надписи на лицьовому боці малюнку не допускаються.
10. Автором ілюстрації може виступити автор казки або будь-яка особа, яка надає згоду на використання малюнку для ілюстрування казки.
11. Не допускається використання малюнків без згоди їх автора.
12. Надіслані роботи не рецензуються та не повертаються
13. Твори та ілюстрації надсилають в електронному вигляді на e-mail kppp.dor@gmail.com або на адресу: м. Дніпро, вул. Старокозацька,56, 4-й поверх, оф.320, КП Дніпропетровської обласної ради «Представництво Придніпров’я» до 10 травня 2020 року.